top of page

Discretie, discreet, respect, sereniteit, sereen, veilig en efficiënt, gespecialiseerde en discrete aanpak,

24u/24u, dag en nacht

Over ons

Gyva cleaning

Wie zijn we? 

Tijdens onze beroepsactiviteit als brandweerman/ambulancier en maatschappelijk assistent werden wij de voorbije jaren vaak geconfronteerd met menselijk leed. Delicten die gepleegd worden, ongevallen die in huis gebeuren maar ook situaties waarin gezinnen verzeild geraken en er niet meer in slagen hun huis net te houden, druggebruikers/alcoholverslaafden die in mensonwaardige omstandigheden leven …

 

In mei 2020 hebben wij de knoop doorgehakt. Wij zijn een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf opgestart die specifiek deze doelgroep wil helpen.

 

Iemand moet de plaats van het misdrijf opruimen, iemand kan helpen extreem vervuilde woningen onder handen te nemen, iemand kan ervoor zorgen dat huizen terug bewoonbaar worden en dat is wat Gyva cleaning doet.

 

Naast het schoonmaken hebben wij alle aandacht voor de klant zelf. Wij hebben empathie voor de nabestaanden/slachtoffers en gaan heel discreet te werk zodat hun verwerkingsproces kan beginnen.

Wie kan bij ons terecht? 

✓ Parket, politiediensten, slachtofferhulp

✓ Deurwaarders, bewindvoerders, notarissen,…

✓ Sociaal huis, huisvestingsmaatschappij, thuisverplegers

✓ Begrafenisondernemers

✓ Immobiliënkantoor

✓ Particulieren

✓ …

Onze technieken 

Naast het schrobben en schuren gebruiken wij specifieke producten die ontsmetten en desinfecteren. Daarnaast gebruiken wij stoomreinigers. Voor de lijkgeuren, tabaksgeuren of andere doordringende geuren gebruiken wij dan weer een ozon-generator.

Bereikbaarheid 7/7 - 24/24

Wij zijn dag en nacht beschikbaar, 7 dagen per week. De meeste karweien trachten wij overdag te klaren maar in dringende gevallen, zoals specifieke plaatsdelicten of ongevallen waar activiteiten niet kunnen stopgezet worden, gebeurt de schoonmaak ’s nachts.

Wij stellen ons zo flexibel mogelijk op.

bottom of page